Infra

De levensader

Nederland staat bekend om zijn goed ontwikkelde infrastructuur, deze cruciaal is voor het functioneren van ons land. We hebben een uitgebreid netwerk van wegen, spoorwegen, waterwegen en luchthavens die het mogelijk maken dat mensen, goederen en diensten efficiënt worden vervoerd.

Als Aiber hebben wij bijgedragen aan vele hoogwaardige infra-projecten en daar zijn we trots op. Van complexe projecten zoals op de Afsluitdijk, Luchthaven Schiphol en A15 Maasvlakte - Vaanplein, maar ook van kleinere infrawerken zoals bruggen en sluizen gaat ons hart sneller kloppen.

Of het nu gaat om de aanbesteding, realisatie, transitie of de inrichting van het beheer en onderhoud: wij hebben in alle fases ruime ervaring. Wij krijgen van de bouwbedrijven voor wie wij werken vaak te horen dat we rust en structuur brengen in hectische, complexe, en uitdagende projecten.

Wij vinden het belangrijk om niet alleen onze ervaring in te zetten op infraprojecten, maar ook onze innovatieve blik. Want hoewel de Nederlandse infrastructuur over het algemeen als hoogwaardig wordt beschouwd, zijn er verschillende uitdagingen waarmee Nederland wordt geconfronteerd. Denk hierbij aan congestie, verouderde infrastructuur, klimaatverandering, digitalisering en slimme infrastructuur. Door in te spelen op deze uitdagingen en de nieuwste ontwikkelingen levert Aiber een duurzame bijdrage aan de bereikbaarheid van Nederland. Onze kracht zit hierbij in het maken van verbinding: tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, tussen belanghebbenden of tussen projectcollega’s. Complexe projecten maak je samen!