Werken bij Aiber

Samen, met hoofd en hart!

Aiber geeft advies en levert diverse soorten management aan de vastgoed-, infra- en energiesector. Dit doen wij met een hecht team met zeer diverse achtergronden. De lijntjes zijn kort bij ons, we maken graag gebruik van elkaars expertise. We helpen en stimuleren elkaar tot groei en ontwikkeling en vinden een fijne sfeer en gezelligheid binnen en buiten het werk heel belangrijk.

Je werkt bij ons aan complexe integrale projecten bij bouwbedrijven en overheidsinstanties. Dit kan in alle fases van een project zijn en ook in verschillende rollen. Bijvoorbeeld als consultant, projectmanager, contractmanager, risicomanager of tenderschrijver. Jouw exacte rol is afhankelijk van jouw expertise, vaardigheden en wensen. Door jouw kwaliteiten te combineren met een mensgerichte aanpak maak je het verschil.

Tijdens jouw werkweek werk je afwisselend op kantoor, thuis of bij de klant. Daarbij heb je de vrijheid en verantwoordelijkheid om per dag te kiezen welke werklocatie het meest passend is. Je werkt aan één tot maximaal drie projecten tegelijk bij een van onze klanten. Daarnaast werk je ook aan interne projecten, als je dat leuk vindt. Je kunt bijvoorbeeld meedenken over nieuwe projecten of de toekomst van Aiber, kantooruitjes organiseren, kennissessies houden en organiseren of een externe lezing geven. Wij staan in principe overal voor open.

Op vrijdag kom je naar ons mooie kantoor in Breukelen. Je praat gezellig bij met collega’s, hebt de gelegenheid om aan interne projecten te werken en geniet van een geheel verzorgde lunch. Elke maand organiseren we op vrijdag een Aiber Academy, zodat jouw vaardigheden en kennis up-to-date blijven. Denk aan een workshop snellezen, tenderschrijven of mindmappen. Daarnaast organiseren we maandelijks een Aiber Activity, zoals een workshop drummen, improvisatietheater of samen squashen. We sluiten de week af met een borrel aan onze eigen AiBar, voor wie zin heeft.

Dit zeggen onze collega's

Ik werk het liefst aan afwisselende projecten
De beste oplossing bedenken voor alle partijen, dat is wat ik graag doe.
Zaken overzien, de grote lijnen uitzetten en zorgen dat er acties worden ingezet om daadwerkelijk tot het gewenste resultaat te komen. Dat is waar ik energie van krijg.
Ik haal er energie uit om buiten de gebaande paden te zoeken naar nieuwe oplossingen.
Ik hou ervan om orde op zaken te stellen en structuur aan te brengen, met daarbij een gezonde dosis humor

Wij vinden vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk. Maar ja, dat vindt bijna elk bedrijf. Maar wat betekent dat nu feitelijk, als je bij Aiber werkt?

Allereerst: in tegenstelling tot andere bedrijven werken wij niet met urentargets en registreren wij geen interne uren. Declarabele uren zijn fijn, maar wij vinden het nog belangrijker dat je goed werk levert, leuke projecten doet en veel werkplezier hebt. Als jij een tijdje wat minder declarabel bent omdat je aan een mooi intern project werkt, is dat geen probleem. Wel krijg je een leuke extra voor je persoonlijke prestaties.

Daarnaast kies je zelf waar je werkt: op kantoor, thuis of bij de klant. Ook ben je vrij zelf je vakanties in te plannen. Bij het bepalen van je werklocatie en je vakantieplanning houd je uiteraard rekening met de belangen van de opdrachtgever.

Kortom: je krijgt bij ons veel vrijheid, maar daarbij hoort ook de nodige verantwoordelijkheid. Voel je je daar goed bij? Kijk dan bij onze vacatures of kom een kop koffie drinken om de mogelijkheden te verkennen.

We scheppen orde in chaos, verbinden, werken, flexibel en hebben plezier.