Stefan Groot

Van niets, iets maken daar krijg ik energie van.

Van niets, iets maken daar krijg ik energie van. Bij voorkeur vanaf de allereerste schets, daar waar de plannen nog gevormd moeten worden. In deze fase heb je namelijk de meeste invloed op het eindresultaat. Mijn levenslange fascinatie voor de gebouwde omgeving vormt mijn drijfveer. Ik ben gefascineerd door de tastbaarheid ervan en de impact die het kan hebben op mensen en hun leefomgeving.

 

Met mijn ervaring als projectontwikkelaar heb ik aan diverse projecten gewerkt. Ik ben bekend met het initiëren, ontwikkelen en begeleiden van projecten vanaf de acquisitiefase tot en met de oplevering. Gebiedsontwikkeling kenmerkt zich door een diversiteit aan stakeholders met uiteenlopende belangen. Het boeit me om in contact te zijn met mensen en hun belangen te achterhalen, met als doel alle betrokken partijen op één lijn te brengen en meerwaarde te creëren voor zowel hen als de maatschappij.

 

In mijn vrije tijd ben ik een enthousiaste sportliefhebber en beoefen ik graag verschillende sporten, waaronder hardlopen, padel, boksen en crossfit. Het streven naar persoonlijke groei en het overwinnen van uitdagingen motiveert mij, zowel in mijn professionele als persoonlijke leven. Daarnaast geniet ik ervan om nieuwe plekken te ontdekken door te reizen. En tot slot, kan je me altijd wakker maken voor lekker eten of een goed glas wijn.