Jeroen Mieris

We moeten met elkaar verbinden om te kunnen bouwen aan een duurzame toekomst

Wij staan voor een enorme transformatie opgave van de gebouwde omgeving. Circulariteit, technologische vernieuwing en nieuwe businessmodellen moeten daarbij samenkomen. Het gaat om waarde creatie voor alle stakeholders. Niet alleen vandaag, maar ook voor de dag van morgen. Dit kan alleen worden bereikt door silo’s die van oudsher zijn ontstaan in de bouwwereld weg te nemen en partijen binnen de bouwketen met elkaar te verbinden.

Samen met anderen creëer ik inzicht in de belangen van stakeholders en de projectrisico’s. Alleen zo kan je tot goed afgewogen en gedragen oplossingen komen. Dit doe ik vanuit mijn ruime ervaring met Integraal Projectmanagement (IPM) en integrale contracten in de gebouwde omgeving. Analytisch, vasthoudend en gedreven zijn woorden die mijn persoonlijke eigenschappen goed samenvatten.  Deze eigenschappen en mijn werkervaring helpen mij om projecten samen met betrokkenen op een transparante en beheerste manier te realiseren.

Een goede balans tussen werk en privé vind ik belangrijk. Ook in mijn vrije tijd wil ik steeds nieuwe dingen ontdekken of meemaken. Samen met het gezin op pad naar bijvoorbeeld musea vind ik leuk. Ik lees graag een goed boek en ik ben altijd in voor een potje squash. Maar ook een avond met vrienden op stap mag niet ontbreken.