Guike Baldinger

Samenwerking en verbinden zijn de weg naar een succesvol projectresultaat waar ruimte is voor werkplezier

In mijn projecten vormt samenwerking en verbinding de solide basis voor een succesvol projectresultaat. Deze overtuiging omarm ik als projectmanager. Binnen complexe projecten ga ik bewust op zoek naar de kracht van samenwerking. Dit betekent dat ik transparant ben in mijn communicatie en durf te vertrouwen op de expertise en toewijding van het team. Het verbinden van mensen en processen is de basis van een samenwerking, waarin iedereen op één lijn zit en zich gemotiveerd voelt om bij te dragen aan het succes van het project en van elkaar.

Mijn ervaring als projectmanager strekt zich uit over diverse gebieden, waaronder tender-, ontwerp-, verificatie- en validatie-, contract, project-, en verbetermanagement. Daarnaast heb ik een passie voor het verbeteren van de samenwerkingen binnen projectteams. In al deze facetten voer ik mijn werk project- en procesmatig uit. Maar wat mij echt drijft, zijn de mensen met wie ik mag samenwerken.

Wie ben ik naast een toegewijde projectmanager? Ik ben een trotse vader, een gelukkige echtgenoot, een professional en een doorzetter! Of ik nu werk aan een langdurig en complex project of aan het voltooien van een marathon of halve triatlon, ik omarm deze uitdagingen met dezelfde vastberadenheid. Ik geloof in grondige voorbereiding, maar ook in het brengen van een vleugje gezelligheid en teamspirit naar mijn werk. Bovendien zoek ik in de winter graag de mooie witte bergen op om te genieten van mijn passie voor skiën.

 De finish, wat die ook mag zijn, haal ik altijd.