Francesco Siefers

Het hele financiële aspect overzien en gericht de diepte in gaan is waar mijn kracht ligt en waar ik toegevoegde waarde bied

Wat mij drijft is om met de gedreven collega’s op projecten samen onderscheidende dienstverlening neer te zetten. Mijn visie is dat dit kan door echt samen te werken (geen wij-zij mentaliteit) en door duidelijk te zijn in de communicatie. Wanneer dit samen lukt, haal ik hier enorm veel plezier uit. Ook op inhoud toegevoegde waarde bieden geeft veel voldoening in mijn dagdagelijkse werkzaamheden.

Binnen Aiber werk ik als finance manager werkzaam op verschillende PPS projecten vanuit de financieringsentiteiten. Samen met mijn collega's werk ik ten behoeve van onze aandeelhouders aan een optimale projectbeheersing en we doen er alles aan de stabiliteit en voorspelbaarheid te garanderen. Hierbij staat stakeholdermanagement centraal. De diversiteit aan werkzaamheden spreekt mij erg aan. Het hele financiële aspect overzien en gericht de diepte in gaan is waar mijn kracht ligt en waar ik toegevoegde waarde bied.

Ik houd verder enorm van sporten, of het nou kijken is of het zelf beoefenen. Zo voetbal ik nog actief en ben ik geregeld in voor een potje tennis of squash. Naast werk en sport ga ik graag leuke dingen doen met mijn gezin. Zo houden wij erg van reizen, of het nu naar het Verre Oosten is of met de camper door Europa. Ook zijn we geregeld in de dierentuin te vinden.