Douwe van Rees

Ik ben goed in het scherp krijgen van de wensen van onze opdrachtgevers, het maken van een duidelijk projectplan en planning, het bijhouden van de voortgang.

Met al mijn ervaring en besef dat tijd een schaars goed is richt ik me vooral op het resultaat. Dit doe ik door het opknippen van moeilijke vraagstukken, analyseren en oplossen in teamverband met opdrachtgevers en collega’s, omdat het leuk is om met de grote diversiteit aan kennis, ervaring en vaardigheden binnen Aiber aan de vraagstukken van onze klanten te werken.

Onze wereld is hectisch en dynamisch, inzichten en techniek veranderen in hoog tempo. Als regisseur bekijk ik het speelveld en zet ik de lijnen uit. Hands-on, dus niet bang om zelf stukken te schrijven of redigeren. Het kader is vaak hetzelfde, de invulling is tailor made. Ik ben goed in het scherp krijgen van de wensen van onze opdrachtgevers, het maken van een duidelijk projectplan en planning, het bijhouden van de voortgang. Dit doe ik met de inschakeling van het juiste team en expertise voor de job. Zeggen wat ik doe en doen wat ik zeg. Iedere dag weer, met een grote glimlach.

Naast het werk kun je me altijd wakker maken voor mountainbiken, (toer)skiën, klimmen en hockey. Of lekker thuis bijkomen met een mooie fles Bourgogne.