Tender KLM-gebouwen

Tendermanagement

Sodoxo is een multinational waar 460.000 Sodexo-medewerkers zich in 72 landen wereldwijd inzetten om de Quality of Life te verbeteren van zo’n 100 miljoen dagelijkse gasten en servicegebruikers. Van koks, cateringmedewerkers, receptionistes, onderhoudsspecialisten, accountmanagers, schoonmakers tot technische professionals, allemaal creëren zij omgevingen waarin mensen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Sodexo was tot 1-4-2020 verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van ca. 90 KLM gebouwen (700.000 m2), variërend van kantoorgebouwen tot vliegtuighangaars met een streng veiligheidsregime (BRZO). De eisen voor het beheer en onderhoud waren vastgelegd in zogenaamde Annexen en Operational Manuals. De belangrijkste Annex en Operational Manual dienden in het kader van voortschrijdend inzicht herschreven te worden, waarvoor Aiber is gecontracteerd. Tevens heeft Aiber de implementatie van de Sodexo Asset Management Framework (global AMF) binnen het KLM account ondersteund.

In de loop van 2019 werd bekend dat KLM na 12 jaar het beheer en onderhoud opnieuw ging aanbesteden. Vanaf de zomer is door een Sodexo team aangevuld met Aiber expertise gewerkt aan deze inschrijving. In het tender team heeft Aiber de rollen van tendermanager en tenderschrijver vervuld. Gedurende een zeer korte doorlooptijd zijn documenten tijdig en kwalitatief goed geleverd.

Terug naar overzicht