Ontwikkeling Amare - OCC Den Haag

Projectmanagement

Midden in het centrum van Den Haag realiseert bouwcombinatie Cadanz (Boele & van Eesteren | Visser & Smit Bouw) Amare. Amare staat aan het Spuiplein en wordt het nieuwe onderkomen van de stichting Dans- en Muziekcentrum Den Haag, het Nederlands Danstheater, het Residentie Orkest en het Koninklijk Conservatorium. De opdracht bestaat uit het ontwerp, de bouw en het onderhoud van Amare en gebeurt in opdracht van de gemeente Den Haag.

In dit project vervult Aiber de rollen van procesmanager, adviseur procesmanagement en coördinator doorvoeringen.

Procesmanager

De procesmanager zorgt er, samen met een enthousiast en vakkundig team, voor dat de Cadanz projectorganisatie conform het contract – vraagspecificatie proces werkt en dat de informatiestromen van en naar opdrachtgever Gemeente Den Haag op een gestructureerde manier verlopen. De procesmanager coördineert het af- en opleveren van het project.

Adviseur Procesmanagement

De kwaliteitskundige stelt het team van Cadanz in staat verificaties, keuringen en bewijsdocumenten op een efficiënte manier op te stellen en te beheren. Tevens coördineert hij de (voor-) opnames met opdrachtgever Gemeente Den Haag en is hij nauw betrokken bij het af- en opleveren van het project.    

Coördinator doorvoeringen

De coördinator doorvoeringen bewaakt de kwaliteit van de (afwerking van de) doorvoeringen door wanden, vloeren en plafonds ten aanzien van de akoestische eisen die door opdrachtgever Gemeente Den Haag zijn gesteld. De kwaliteit van de doorvoeringen is van essentieel belang vanwege de (zeer) hoge akoestische eisen die aan het gebouw zijn gesteld.

Terug naar overzicht