Yannick Stiphout

Communicatief vaardig – Betrokken – Flexibel Enthousiast

 Ik word gedreven door het oppakken van uitdagende vraagstukken in combinatie met implementatietrajecten op het gebied van Supply Chainmanagement en Assetmanagement. Daarbij streef ik naar een positieve werkomgeving waarbij ieder in zijn kracht staat.

 Ik werk sinds begin bij 2019 Aiber SUAM. Daar vervul ik voornamelijk de rol van Maintenance Engineer (ME), Reliability Engineer (RE) en Procesoptimalisator. Als ME heb ik in samenwerking met een team via kwantitatieve studies meerjarig (probabilistisch) onderhoud bepaald en ingericht. Daarnaast heb ik verbetertrajecten in de machinebouw vormgegeven en onderhoudsmanagementapplicaties ingericht in de productie-industrie. Momenteel ben ik in de rol van RE actief binnen de petro-chemie waar we werken aan het elimineren van technische risico’s.

Sinds 2014 woon ik samen met Mirjam in Woerden. We houden van reizen en gaan graag de natuur in. Ik hou van koken en drink graag een biertje met mijn vrienden. Daarnaast run ik samen met een goede vriend hobbymatig een bedrijfje dat wijn importeert. 

Terug naar overzicht