Kyra van den Berg

Sociaal - Weloverwogen - Ambitieus

Ik word gedreven door teamwork en maatschappelijke vooruitgang. Het geeft me enorm veel energie om samen met anderen de wereld een stukje beter te maken. Door contracten te managen en risico’s te herkennen draag ik bij aan een prettige samenwerking tussen actoren in de bouw. Ook als er dingen mis gaan, blijf ik positief en blijf ik anderen motiveren om zowel hun financiële als maatschappelijke doelen te behalen. Met bouwprojecten winst én sociale impact maken, daar droom ik van.

Sinds 2021 werk ik bij Aiber, waar ik mijn bouwkundige en organisatorische kennis inzet als Junior Projectmanager. Tijdens mijn studie ‘Management in the Built Environment’ heb ik geleerd analytisch te werk te gaan, de vraag achter de vraag te stellen en op slimme manieren opdrachten aan te vliegen. Ik zie het als mijn kracht de theorie om te zetten in handelen en ik kan niet wachten mijn vaardigheden in de praktijk te brengen!

Naast het werk hou ik van alles wat buiten en actief is. Hiken, surfen, skiën, hockeyen, tennissen, mountainbiken of pilates, zo kom ik helemaal bij. Is het weer er niet naar? Dan ga ik lekker koken, zet ik muziek op, en dansen maar!”

Terug naar overzicht