Ianthe Eijpe

Positief - Belangstellend - Verbindend

 

Je ziet mij met een grote glimlach als ik onderdeel ben van een team van gedreven mensen met hart voor het werk, voor elkaar en de wereld om ons heen. Door mijn oprechte interesse in de ander voelen mensen zich snel op hun gemak en ontstaat een goede relatie. Dit is in mijn ogen de sleutel tot een goede samenwerking, plezier in je werk en groei.

In mijn werk zorg ik voor verbinding door goed te luisteren, vragen te stellen en open te staan voor het perspectief van anderen. Ik houd ervan om overzicht te creëren en informatie begrijpelijk te vertalen. Ik denk graag in mogelijkheden en gebruik mijn intuïtie, creativiteit en humor om tot oplossingen te komen.

Sinds oktober 2021 werk ik bij Aiber en ben ik bezig met de werving van nieuwe collega’s. Mijn wens is om Aiber te verrijken met nog meer ondernemende, sociale en waardevolle mensen om onze inzet in bouw-, vastgoed- en infrasector nog verder uit te breiden.

In mijn vrije tijd kijk ik graag naar mijn voetballende kinderen, ben ik altijd in voor een gezellig uitje met vrienden of familie en geniet ik van wandelingen in de natuur. Daarnaast geef ik huiswerkbegeleiding aan een meisje met een taalachterstand en werk ik als vrijwilliger met dementerende ouderen in een verzorgingshuis. Een mooie mix waar ik veel voldoening uit haal.

Terug naar overzicht