Heeft u vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Ook suggesties zijn altijd welkom. Voor informatieaanvragen kunt u gebruik maken van de contactgegevens. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • +31 (346) 217 480
Contact
Glenn van Steeg
Adviseur/Projectmanager

Asset management

Een DBFM(O) project kan wat Aiber betreft niet zonder asset management. Asset management is in de visie van Aiber een belangrijk onderdeel van exploitatiemanagement, waarin de optimale balans tussen techniek, proces en contract wordt bewaakt. Asset management wordt veelal vanuit de techniek ingestoken. De instandhoudingsplannen die daar uit volgen komen dan maar beperkt van de grond. Het contract blijkt uiteindelijk toch leidend te zijn of het proces biedt onvoldoende houvast.

Aiber is sterk in het interpreteren en vertalen van het contract naar een proces van waaruit het asset management kan floreren, met als uiteindelijk resultaat maximaal rendement uit de assets halen met minimale inspanningen. Aiber heeft jarenlange ervaring met methodes als RAMS en FMECA en met normen als ISO:55000 en NEN:2767.