Heeft u vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Ook suggesties zijn altijd welkom. Voor informatieaanvragen kunt u gebruik maken van de contactgegevens. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • +31 (346) 217 480
Contact
Gerrit Burger
Adviseur/Projectmanager

Projectdirectie SPC

Aiber geeft in DBFM(O) projecten integraal invulling aan de positie van projectdirectie SPC. De projectdirecteur SPC is het visitekaartje van het consortium en begeleid vanuit deze rol het project van tenderfase tot einddatum. Het bewaken van de balans van belangen van zowel de klant/opdrachtgever als de aandeelhouders is hierin essentieel. Voor het voeren van het management levert Aiber alle benodigde rollen van het team, zoals project,- contract- en financieel manager. 

Aiber is als onafhankelijke partij de ideale partner voor de invulling van de positie van het SPC-management. Aiber staat los van individuele bedrijfsbelangen binnen consortia en heeft jarenlange ervaring in alle drie de hoofdfases van DBFM(O) projecten (tender, realisatie- en exploitatiefase). Doordat wij de opdrachtgevers (o.a. Rijkswaterstaat, Rijksvastgoedbedrijf) goed kennen en altijd oog hebben voor het lange termijn resultaat, zijn wij perfect in staat de schakel te vormen tussen opdrachtgever, aandeelhouders en de bouw- en onderhoudspartij (EPCM).