Heeft u vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Ook suggesties zijn altijd welkom. Voor informatieaanvragen kunt u gebruik maken van de contactgegevens. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • +31 (346) 217 480
Contact
Heeft u vragen?
Ruud van Lierop
Adviseur/Projectmanager

Projectbeheersing

De grootte en complexiteit van DBFM(O) projecten vraagt om goed georganiseerde projectbeheersing. Aiber is sterk in het opzetten en/of optimaliseren van processen die organisaties efficiënter laten werken. Door slim te sturen op tijd, geld, kwaliteit, organisatie en informatie blijven dergelijke projecten beheersbaar. Aiber heeft het juiste gevoel voor deze aspecten en kan ze zo organiseren dat ze vóór je gaan werken. Dat resulteert in een geolied proces en een efficiënte organisatie.

Aiber richt zich hierbij op de volgende aspecten:

  • Risicomanagement: door een meer praktische insteek van risicomanagement zorgt Aiber ervoor dat beheersmaatregelen echt effectief worden. 
  • Kwaliteitsmanagement: Aiber zorgt er voor dat kwaliteit echt een effectief middel is in plaats van een doel op zich. Door de ervaring van Aiber met het opzetten en onderhouden van managementsystemen voor DBFM(O) projecten (ISO:9001, ISO:14001, ISO:27001, ISO:15288, ISO:15504) weet Aiber contractverplichtingen en procesoptimalisaties uitstekend samen te smeden. 
  • Informatiemanagement: een essentieel proces als informatiemanagement organiseert Aiber zo dat het de organisatie faciliteert in plaats van belast.