Diensten

Aiber levert intelligentie in projecten en tenders. Wij zorgen voor meerwaarde door in complexe omgevingen rust en efficiency te creëren, met een scherp oog voor kansen en een blijvende blik op het lange termijn resultaat. Aiber levert geen capaciteit; Aiber levert kwaliteit!

Onze diensten vinden met name plaats in Publiek-Private Samenwerkingen (PPS): de DBFM-projecten in de civiele infrastructuur en DBFMO-projecten bij accommodaties. In iedere fase van dergelijke projecten zorgen wij voor de juiste balans tussen contract, proces, techniek en omgeving. Wat Aiber hierbij onderscheidt is het gevoel voor de gehele looptijd van dergelijke projecten. Wij steken onze diensten daarom in vanuit de M en de O (Maintain & Operate), maar leveren vanuit deze invalshoek een veel breder scala aan activiteiten.

De service die Aiber levert is onder te verdelen in M&O, SPC en Projectintelligentie. Binnen deze disciplines bieden wij een aantal diensten aan die reeds op een groot aantal projecten en tenders succesvol zijn ingezet. Door onze uitgebreide kennis van verschillende contractvormen en onze ruime ervaringen met verschillende opdrachtgevers, kunnen wij in veel verschillende rollen het verschil maken.

Door links op een discipline te klikken vindt u een beschrijving van de verschillende diensten. Behalve deze diensten kan Aiber op nog veel meer gebieden een rol spelen in uw project of tender. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op!