Erik Meijer

Ik benader elk vraagstuk met een open blik en wordt gedreven door het vinden van duurzame en vooruitstrevende oplossingen die projecten en mensen verder helpen

‘Challenging the status quo.’ Ik stel graag de ‘waarom’ vraag in complexe projecten of vraagstukken. Ik benader elk vraagstuk met een open blik en wordt gedreven door het vinden van duurzame en vooruitstrevende oplossingen die projecten en mensen verder helpen. Het liefst in combinatie met een blik op de toekomst en aspecten van een circulaire economie.

De ‘waarom’-vraag combineer ik met een analytische blik in mijn projecten. Ik ben werkzaam (geweest) in verschillende projecten in de realisatie- en exploitatiefase van voornamelijk prestatiecontracten, zoals UAV-gc en PPS. Mijn rollen kenmerken zich door raakvlakken  van verschillende disciplines, zoals contract- en procesmanagement in combinatie met technische kennis. Precies de combinatie van verschillende disciplines maakt het werken in dit soort projecten voor mij zo interessant.

Daarbuiten houd ik van sport en muziek. Vooral het gaan naar concerten en ontdekken van nieuwe muziek en plekken vind ik erg leuk.